Ψυχαγωγία & Δραστηριότητες

Αθλητικές Δραστηριότητες

Μοιραστείτε τον ήλιο και τη διασκέδαση με τους φίλους και την οικογένειά σας, παίζοντας μίνι γκολφ, ποδόσφαιρο ή βόλεϊ, λύστε τυχόν “διαφωνίες” με το σύντροφό σας στο γήπεδο τένις, δοκιμάστε τα αντανακλαστικά σας παίζοντας πινγκ πονγκ, παίξτε μια παρτίδα snooker, ή απλά κρατήστε το πνεύμα και το σώμα σας σε φόρμα με αεροβική γυμναστική και γιόγκα. Η επαγγελματική μας ομάδα ψυχαγωγίας θα οργανώσει διάφορες αθλητικές δραστηριότητες κατά τη διάρκεια της ημέρας, έξι ημέρες την εβδομάδα. Υπάρχει μεγάλη ποικιλία αθλητικών δραστηριοτήτων για επισκέπτες όλων των ηλικιών!

Η Παραλία μας

Αφήστε τον εαυτό σας ελεύθερο, ατενίζοντας το απέραντο γαλάζιο του κόλπου της Ιαλυσού και ακούστε τον αρμονικό παφλασμό των κυμάτων στην παραλία μας καθώς απολαμβάνετε τα πανέμορφα ηλιοβασιλέματα πάνω από το Αιγαίο Πέλαγος.

Οι Πισίνες μας

Κατά τη διάρκεια των ζεστών ημερών του ελληνικού καλοκαιριού, μπορείτε να δροσιστείτε στις κρυστάλλινες πισίνες μας. Χαλαρώστε ξαπλωμένοι σε ένα φουσκωτό στρώμα ή εξασκηθείτε, κολυμπώντας στην κεντρική μας πισίνα, μήκους 25 μέτρων, πλάτους 12,5 μέτρων και βάθους 2,7 μέτρων. Όσο για τους μικρούς μας επισκέπτες, η παιδική πισίνα, μήκους 8 μέτρων, πλάτους 6 μέτρων και βάθους μόλις 45 εκατοστών, θα προσφέρει ένα ασφαλές υδάτινο περιβάλλον, κατάλληλο για όλες τις ηλικίες, δίνοντας στους γονείς την ευκαιρία να κολυμπήσουν με ασφάλεια με τα μικρά τους, υπό τη διαρκή επίβλεψη του πιστοποιημένου επαγγελματία ναυαγοσώστη μας.

Ελληνική Βραδιά

Επιτρέψτε μας να σας διασκεδάσουμε με τον πολιτισμό και τις παραδόσεις μας, κάθε εβδομάδα με την ελληνική βραδιά μας. Η ελληνική κουζίνα, η ζωντανή ελληνική μουσική και το παραδοσιακό λαϊκό μας μπαλέτο, θα σας παρουσιάσουν ένα κομμάτι της ελληνικής ζωής και θα σας διδάξουν τα βασικά βήματα για τους πιο διάσημους ελληνικούς χορούς, όπως ο χορός του Ζορμπά και το Συρτάκι.