Το Κατάλυμα

Καλώς ορίσατε στο TUI SUNEO Ialyssos Bay Hotel. Με γνήσια ελληνική φιλοξενία, γεύσεις από όλο τον κόσμο και μια διεθνή ομάδα ψυχαγωγών, το Tui Suneo Ialyssos Bay Hotel θα σας προσφέρει μια εμπειρία διακοπών που θα θυμάστε πάντα με ένα χαμόγελο.

Δίκλινα Δωμάτια

Όλα τα δίκλινα δωμάτιά μας διαθέτουν μια πολύ άνετη και ευρύχωρη διαρρύθμιση, με ζωηρή χρωματική παλέτα και πλακόστρωτα δάπεδα, ένα μπαλκόνι με καθιστικό με θέα είτε στη θάλασσα είτε στην πισίνα, ένα μίνι ψυγείο, δορυφορική τηλεόραση με κανάλια από όλο τον κόσμο, κλιματισμό, WC με μπανιέρα και πιστολάκι μαλλιών, χρηματοκιβώτιο έναντι μικρής χρέωσης, καθώς και φιλικό προς το περιβάλλον εξοπλισμό για τη μείωση της κατανάλωσης ηλεκτρικής ενέργειας. Διατίθεται επιπλέον κρεβάτι ή βρεφική κούνια κατόπιν αιτήματός σας. Τελευταίο αλλά εξίσου σημαντικό, το κάπνισμα δεν επιτρέπεται, και όλα τα δωμάτια είναι εξοπλισμένα με ανιχνευτές καπνού, ένα απολύτως απαραίτητο χαρακτηριστικό για την ασφάλεια των επισκεπτών μας.

Οικογενειακά Δωμάτια

Όλα τα οικογενειακά μας δωμάτια διαθέτουν μία πολύ άνετη και ευρύχωρη διαρρύθμιση, με ζωηρή χρωματική παλέτα και πλακόστρωτα δάπεδα, παρέχουν μπαλκόνι με καθιστικό με θέα είτε στη θάλασσα είτε με θέα στον κήπο, ένα μίνι ψυγείο, δορυφορική τηλεόραση με κανάλια από όλο τον κόσμο, κλιματισμό, WC με μπανιέρα και πιστολάκι μαλλιών, χρηματοκιβώτιο έναντι μικρής χρέωσης, και φιλικό προς το περιβάλλον εξοπλισμό για τη μείωση της κατανάλωσης ηλεκτρικής ενέργειας. Διατίθεται επιπλέον κρεβάτι ή βρεφική κούνια κατόπιν αιτήματός σας. Τελευταίο αλλά εξίσου σημαντικό, το κάπνισμα δεν επιτρέπεται, και όλα τα δωμάτια είναι εξοπλισμένα με ανιχνευτές καπνού, ένα απολύτως απαραίτητο χαρακτηριστικό για την ασφάλεια των επισκεπτών μας.

Σουίτες Διακοπών

Όλες οι Σουίτες Διακοπών μας διαθέτουν μια πολύ άνετη και ευρύχωρη διαρρύθμιση, με ζωηρή χρωματική παλέτα και πλακόστρωτα δάπεδα, ένα μπαλκόνι με καθιστικό που προσφέρει όμορφη θέα στον κήπο, ένα μίνι ψυγείο, μία δορυφορική τηλεόραση με κανάλια από όλο τον κόσμο, κλιματισμό, WC με μπανιέρα και πιστολάκι μαλλιών, χρηματοκιβώτιο έναντι μικρής χρέωσης, καθώς και φιλικό προς το περιβάλλον εξοπλισμό για τη μείωση της κατανάλωσης ηλεκτρικής ενέργειας. Διατίθεται επιπλέον κρεβάτι ή βρεφική κούνια κατόπιν αιτήματός σας. Τελευταίο αλλά εξίσου σημαντικό, το κάπνισμα δεν επιτρέπεται, και όλα τα δωμάτια είναι εξοπλισμένα με ανιχνευτές καπνού, ένα απολύτως απαραίτητο χαρακτηριστικό για την ασφάλεια των επισκεπτών μας.